🚫

Veikkauksen asiakastiedote 19.8.2021: Myyntipaikkojen peliautomaatit ja pöytäpelit tappiorajojen piiriin

Rahapelaaminen sen kuin hankaloituu. Tämänkertainen hanka näyttää seuraavalta: Veikkaus.fi-verkkopalvelussa käytössä olevat nopearytmisten pelien tappiorajat laajenevat kattamaan myyntipaikoissa pelattavat nopearytmiset peliautomaatti- ja pöytäpelit 1.9.2021. Peliautomaattien ja pöytäpelien pelaaminen edellyttää jatkossa itselle sopivien tappiorajojen asettamista. Muutos on osa Veikkauksen laajaa vastuullisuusohjelmaa, jolla ehkäistään rahapelaamisesta aiheutuvia ongelmia.


Syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien yhteiset tappiorajat ovat nopearytmisille rahapeleille Veikkaus.fi-sivustolla, -mobiilisovelluksessa, sekä myyntipaikoissa. Muutos koskee kaikkia näitä:

Pelaajan on ennen yllä listattujen pelien pelaamista asetettava itselleen tappiorajat. Pelaajan on joka tapauksessa tunnistauduttava Etuasiakkaaksi, ja sen jälkeen jos hän ei ole vielä asettanut tappiorajoja, pelivehkeen käyttöliittymä näyttää asiaan liittyvän lomakkeen. Lomakkeessa kysytään minkä verran pelaaja on valmis jäämään tappiolle enintään vuorokauden varrella, ja kuukauden aikana.


Julkaistiin 537 päivää sitten.